Изграждането на кучешки приют е сред приоритетите на д-р Христо Грудев

Изграждането на кучешки приют е сред приоритетите на д-р Христо Грудев

Изграждането на междуобщински кучешки приют и по-строг контрол за стопаните на домашни кучета. Това е начинът за справяне с един от най-наболелите проблеми в Асеновград, а именно – бездомните четириноги. Идеята е на кандидат-кмета на ГЕРБ за Асеновград д-р Христо Грудев и екипа му. По какъв начин той ще се справи с бездомните кучета, ако спечели доверието на асеновградчани, бе най-често задаваният въпрос в онлайн приемната, която той организира. Доктор Христо Грудев предлага да се въведе действащ регистър на домашните кучета и намаляване на безконтролното им пускане на свобода. Ще бъде направено сдружение между общините, съседни на Асеновград, с цел изграждане на общ приют. В него животните ще се обезпаразитяват, кастрират и отглеждат в нормална и подходяща за тях среда. Разбира се, няма да се пропусне и осигуряване на възможността да се осиновяват четириноги. Относно площадките за домашни любимци – всички части на градската инфраструктура ще бъдат разгледани комплексно. След експертна оценка се планира да се обособят зелени пространства, детски кътове, алеи и площадки за домашни любимци. „Ще се извършат огледи отделно по всички квартали, за да може да се избере най-подходящото място за целта. Освен това, всяко законно притежавано куче трябва да има чип, така че когато то бъде уловено от съответните органи и закарано в приют, чрез този чип ще бъдат открити неговите собственици и разбира се, санкционирани“, отговори в заключение по тематичните въпроси от онлайн приемната доктор Христо Грудев.

Друго питане бе какви действия ще се предприемат за намаляване на автомобилния трафик в някои възлови кръстовища на Асеновград и как ще се реши проблемът с паркирането? В отговор доктор Грудев обясни, че първото, което ще направи, ако бъде избран за кмет, е да нареди създаване на нова транспортна схема за оптимизация. Планира се и пускане на движението по моста, който се намира до Спортна зала „Асеновец“ в града, за да може да се облекчи трафикът по другия, който е до Общинския пазар. А за паркирането – ще бъдат създадени зони тип ръкав. И не на последно място – ефективен контрол и съвместни действия с органите на реда. Интерес предизвиква и темата с комуникацията между асеновградчани и кмета. Доктор Грудев бе попитан как ще се приемат сигнали от граждани по конкретни проблеми и ще се увеличават ли дните за прием, ако станете кмет. „Ще създадем онлайн приемна на сайта на община Асеновград. А кметската врата ще е винаги отворена за важни въпроси, които да се решават както от мен, така и от заместник-кметовете“, обясни кандидат-кметът Христо Грудев. Асеновградчани зададоха и въпрос, относно уличното осветление. „Съвременните технологии предвиждат вече енергоспестяващо осветление. В цялата община бе изградено такова още преди 10 години. В новоизградените квартали обаче сегашното управление не постави дори и един стълб“, категоричен е Грудев. Немаловажен е въпросът на асеновградчани, касаещ „причината толкова време като депутат да не привлечете никакви средства от бюджетния излишък, които правителството раздава на други общини, но не и на нашата“. Тук нещата не са такива, каквито изглеждат повърхностно. „Аз бях причината да бъдат дадени пари на община Асеновград за изграждането на пътя за квартал „Горни Воден“. Но, разбира се, нито парите бяха усвоени както трябва, нито пътят беше направен според изискванията и отново имаше наложени финансови корекции, които остават за сметка на общината“, отговори доктор Христо Грудев.

Разбира се, хората се интересуват и от състоянието на спортните бази в Асеновград. Относно стадиона, виждането на доктор Грудев за разрешаване на проблема има два варианта, според него. Първият, да се опитаме да рехабилитираме съществуващия стадион. Вторият е да изградим изцяло нов спортен комплекс, който включва нов стадион, спортна зала и закрит плувен басейн на общинско място с достъпна инфраструктура до него, коментира Грудев. Гражданите питат и за милионите левове, които община Асеновград дължи и как ще продължи да функционира администрацията с тези дългове. „Ако застана на чело на местната власт имам възможността да съставя една реална Инвестиционна програма. Тя ще бъде съобразена с предизборната ни програма за управление“, категоричен е кандидатът за кмет на Асеновград доктор Грудев. Той подчерта, че общината не е фалирала, а е в тежко финансово състояние. И увери, че доброто управление ще се постигне, като се създаде екип и организация за преодоляване на ситуацията. Друго, което предизвика любопитството на гражданите, бе защото депутат иска да стане кмет. „Бях предложен и подкрепен от структурата на ПП ГЕРБ-Асеновград на събрание и след проучване на централно ниво, се взе решение аз да съм кандидатът за кмет на общината. Отправен бе и въпроса за улесняване предвижването на лица с двигателни увреждания. В отговор доктор Грудев обясни, че след като се прецени финансовото състояние, ще се изгради подходяща инфраструктура, която да е достъпна както за хората с двигателни проблеми, така и за майките с детски колички. Относно презастрояването в общината, кандидатът за кмет посочи, че ще бъде осъществяван строг контрол дали строежите отговарят на законовите изисквания. „Мислите ли, че структурата на община Асеновград е ефективна в сегашната й форма на отдели и ако не е, какво смятате да предприемете за подобряване на ефективността?“ На този въпрос доктор Христо Грудев отговори, че ще бъде извършена оценка за ефективността на цялата структура и там, където преценим, че тя не е ефективна на база обективни критерии, ще се намесим, казва Грудев. Хората се интересуват също дали, ако бъде избран за кмет, доктор Грудев възнамерява да смените фирмата изпълнител по сметопочистването. Отговорът тук бе, че фирмата ще бъде същата в следващите три години, защото настоящото ръководство проведе тръжна процедура и подписа договор нов 3-годишен договор.

Санирането е тема, която хората следят и очакват. Въпрос по темата бе зададен за тухлените блокове в квартал „Запад“. Христо Грудев обясни, че държавата през тази година отпусна 14 500 000 лева за общо 28 общини, но за съжаление, Асеновград не е сред тях. „Ще изградим необходимата подземна и надземна инфраструктура – в това число канализация, улична мрежа, бордюри, тротоари, асфалт, водопровод и сградни отклонения.“ Това каза кандидат-кметът на ГЕРБ по въпрос, касаещ жилищните сгради в горната част на улица „Христо Ботев“, квартал Баделема и новият квартал над стадиона в града. Културата в Асеновград не остана на заден план. Асеновградчани попитаха дали доктор Христо Грудев има визия за сградата, в която се помещава читалище „Родолюбие“. От отговорът му стана ясно, че общината, като партньор на тази институция, може да я подпомогне чрез търсене на външни и допълнителни финансирания по проекти и програми. Гражданин зададе нестандартния въпрос: „Докога всеки следващ кмет ще бута направеното от предишния и ще започва от начало, обяснявайки, че предният нищо не е направил както трябва. И ще пилеем едни пари … и ще преливаме все от пусто в празно?“. „Според мен община Асеновград се нуждае от изграждане на дългосрочна стратегия за цялостното й развитие, което освен инфраструктурата, ще бъдат изградени и социално икономическите взаимовръзки в самия регион, с визия за здравеопазването, за опазването на околната среда, за спорта и за всяка друга дейност“, обясни доктор Грудев. Засегната бе и темата с обслужването в общинска администрация и защо хората непрекъснато биват връщани заради липса на различни по вид документи. Решението на този проблем според кандидатът за кмет е разработване на карта с всички необходими документи, касаещи съответната преписка.

admin

3 295 thoughts on “Изграждането на кучешки приют е сред приоритетите на д-р Христо Грудев

 1. entru lenjeriae de pat copii Pinguins din categoria lenjerii copii producator TAC Disney..
  PROMOTIE : Pentru orice lenjerie de pat copii din categoria lenjerii copii producator TAC Disney pri..
  Lenjerii de pat pentru un repaus placut. Acest lucru nu se poate
  desăvârşi decat printru alegerea celor mai calitative lenjerii de pat din bumbac satinat, pe care mai apoi sa le putem livra cu mandrie la
  tine. Fie ca it doresti o lenjerie pentru pat din bumbac ori din microfibra, Patone iti a trage la dispozitie o gama
  larga de lenjerii de pat din care iti poti alege modelul favorit.
  Daca aceasta lenjerie de pat nu este ceea ce cauti, in categoria LENJERII SI
  ACCESORII poti alege din peste 400 de modele. Astfel, daca
  comanzi lenjerii de bumbac satinat CNC si nu numai,
  acestea vor fi livrate in cel mai restrâns cadenţă incepand cu ziua
  urmatoare si te vei putea bucura de ele imediat.
  Esti interesat sa cumperi cea mai buna lenjerie de pat a prinde,
  din bumbac satinat si dantela? Cu alte cuvinte,
  este indicat sa eviti achizitionarea de lenjerii de pat ieftine sau care sunt vandute la reduceri masive de pret.

  Schimbarea de fel consta alegerea unei lenjerii intime mai elegante.
  Fie ca alegeti asternuturi in nuante deschise sau inchise, alegerea facuta cu siguranta este cea potrivita.

  Păstrează simplitatea – Indiferent de alegerea făcută ai
  grijă ca lenjeria sexy din noaptea nunții de fie simplă.
  Asa ca alegeti o lenjerie de pat care sa fie in armonie cu piesele din camera ta si cu nuanta predominanta.
  De asemenea, dimensiunile acestora trebuie sa se potriveasca
  perfect pe pat, fie ca este vorba despre careva de o persoana, fie de doua.
  Bumbacul satinat este materialul favorit atunci cand vine vorba de lenjeriile de pat
  Tac. Garnitură pat cu pilota extra bumbac satinat MG- NOU.

  Lenjerie de pat model Disney licentiat ,fabricata din 100% bumbac natural.
  Lenjerie de pat fabricata din 100% bumbac natural.

  Lenjerie de pat ALTINBASAK Satin Era Crem. Lenjerie
  pat Satin dungi Scala din bumbac alb. Cearceaf pat Soy Lunacu elastic 90x200cm 100% bumbacDimensiuni:-
  Cearsaf pat elastic 90 x 200 cm.Ins.. Tesaturile folosite pentru confectionarea lenjeriilor de pat poti fi: 100% din bumbac ori combinatii de bumbac cu alte materiale naturale
  (bambus, in) ori sintetice (modal, poliester).
  Poate ca nu iti poti da seama care material ti se potriveste mai bine si esti indecis intre microfibra
  si bumbac.

  Daca iti doresti o lenjerie de pat noua pentru dormitorul tau, oarecare din cei mai
  buni distribuitori la care poti apela este Patone. Daca faceti parte din categoria celor care cartaginez calitatea pe întâiul loc si vreti sa adaugati un plus de nivel estetica
  spatiului in care dormiti, atunci cu siguranta aveti nevoie
  de oferta generoasa de la C&C Home. Țesăturile
  moi, fibrele poroase și ușoare, dar mai ales
  faptul că trecerea aerului are loc eficient aduc un plus de confort net
  deosebit altor materiale textile. Cu fiecare spalare, aceste lenjerii vor deveni din ce in ce mai moi, oferind ani de confort.
  La prima intenţie aceste lenjerii de pat din bumbac
  satinat au un tăvălug familiar. Lenjerie de pat NovaHouse din Bumbac Satinat Buline
  Culori. Cearceaf pat Barbie cu elastic 90x200cm 100%
  bumbacDimensiuni:- Cearsaf pat elastic 90 x 200 cm.Inst..
  Lenjeriile din Bumbac 100% se cunoaşte printr-o calitate superioara a materialului si
  printru finisaje foarte bine executate.

  Lenjeriile din bumbac 100% se a se vesti printru calitatea tesaturii, a texturii fine si a calitatii, fiind printre cele mai cautate de
  clientii nostri. De deosebire de tesaturile sintetice, lenjeriile de pat din bumbac sunt mult mai
  moi si confortabile. Set pat cu pilota si cearceaf pilota din bumbac satinat.
  Cearceaful de pat este din bumbac 1 satinat coaliza cu o bordura jacquard .
  Lenjerie de pat Tonus Elast Centură hernie ombilicală copii.

  Lenjerie de pat ,Barbie Enigmă este pentru copii si este confectionata din bumbac 100%.Dimensiuni:- ..
  Cearceaf de pat din Lenjerie Pat Cearsafuri de la producatori, importatori directi prezenti
  pe Bizoo. Setul contine 6 piese, cearceaf pat 100x150cm;fete pern..
  Continut pachet: Cearceaf de pat cu elastic fete de perna.

  Alege lenjerii de pat albe pentru un aspect curat al incaperii tale.
  Website-ul Lenjerii-Lenjerii va ofera cele mai bune lenjerii de pat XXL, la cele mai bune preturi si la o calitate superioara.

  Bumbacul este un material foarte flexibil si foarte confortabil, care permite o respiratie normala a pielii si ofera sansa unui odihnă perfect.
  Am blând şurubul, m-am lăsat pe el şi l-am vârât perfect de la prima
  încercare. Pentru a reusi acest lucru, avem nevoie de un ajutor pe masura, iar 4interior
  este locul perfect pentru inspiratie, consiliere si shopping!
  Modelul acesta din microfibra disponibila pe multiple marimi
  si culori se adreseaza celor ce au nevoie de modelare in zona
  taliei, a abdomenului, soldurilor si feselor, micsorand cu pana la o masura si fiind prevazut cu
  margini subtiri, care nu se intrevad via hainele mai mulate purtate,
  lasand utilizatoarea sa-si etaleze formele. Ilustrațiile florale conturate cu alb-gălbui contrastează foarte
  fin cu fundalul alb, astfel că modelul e foarte ușor de integrat în orice dormitor, chiar și unul amenajat în culori
  intense. Poate ca ai total dat peste iar felul de lenjerii de pat, dar nu
  ai gasit modelul care sa ti se potriveasca. Ce fel de lenjerii de pat preferă
  clienții noștri? Armonizați dormitorul cu un garnitură de lenjerie de pat cu cearșaf!

 2. Pingback: buy generic viagra
 3. Pingback: viagra
 4. Pingback: cialis 5
 5. Pingback: cialis germany
 6. Pingback: sildenafil generic
 7. Pingback: viagra generic
 8. Pingback: short gay dating
 9. Pingback: sildenafil 50 mg
 10. Pingback: cheap viagra ebay
 11. Pingback: cheap ed meds
 12. ZCMIM is a professional metal injection molding company in China, specialized in stainless steel injection molding. We provide professional metal injection molding service to satisfy your special product development requirement. ZCMIM are your reliable metal injection molding manufacturer, no matter your need simple or complex three dimension structure with high quality and tolerance. Our experienced engineering team combine with advanced MIM technology are able to produce the most wide range of precision MIM parts, including as follow:

 13. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and everything. However just imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts more, „pop“! Your content is excellent but with pics and video clips, this website could undeniably be one of the best in its niche. Fantastic blog!|

 14. Pingback: viagra 25mg price
 15. Pingback: meritkiing
 16. Pingback: elexusbet
 17. Pingback: Eurocasino
 18. Pingback: madridbet
 19. Pingback: meritroyalbet
 20. Pingback: eurocasino
 21. Pingback: eurocasino